Activiteiten

Elke zondag zijn er twee kerkdiensten in de SoW kapel. Een actueel overzicht van geplande kerkdiensten vindt u op de start pagina van deze site. Maar er gebeurt meer in de kerk en geloven doe je niet alleen op zondag. Hieronder vindt u een overzicht van activiteiten in de gemeente. Voelt u zich er toe aangetrokken? Iedereen is welkom! Meer weten? Kom eens langs op zondag of neem contact op via email.

Onderwijs, bijbelstudie en kringen

Jongeren in de leeftijd vanaf 12 jaar krijgen onderwijs (catechisatie) en kunnen vanaf 15 jaar deelnemen aan de jeugdvereniging (zie hieronder). Er zijn ook verschillende bijbelstudieverenigingen voor volwassenen en daarnaast zijn er kringen.

Kringen
Dit zijn kleine groepen die regelmatig samenkomen (bijvoorbeeld één keer in de drie weken) voor een gezamenlijke maaltijd gevolgd door bespreking van een onderwerp. Hierbij gaan ontmoeting, gezelligheid en geestelijke verdieping hand in hand.

Mannenvereniging "Joël"
Deze vereniging vergadert één keer in de twee weken op maandagavond in de SoW kapel in Duiven.

Vrouwenvereniging "Credimus"
Deze vereniging vergadert één keer in de twee weken op maandagavond bij haar leden thuis.

Bijbelstudiegroep "Noah"
Deze groep (m/v) afkomstig uit heel de gemeente vergadert één keer per twee weken op dinsdag aan huis.

Jeugdvereniging "Delaja"
Dit is de vereniging voor jongeren (m/v) vanaf 15 jaar en ouder. We komen één keer in de twee weken bijeen op zondagavond.

Gebedsgroep
De gebedsgroep komt ongeveer één keer per maand bij één van de leden thuis bij elkaar om te danken en te bidden voor de wereld, ons land, onze gemeente en onze broeders en zusters.

 

Commissies

Er zijn verschillende commissies actief die onder verantwoordelijkheid van de kerkenraad verschillende aspecten van het kerkelijk leven organiseren.

Andere activiteiten

Er worden verschillende sociale activiteiten georganiseerd, zoals een maandelijkse ontmoeting na de middagdienst onder het genot van een kopje koffie, thee of iets fris, een BBQ in de zomer en een speciale kerstviering met een maaltijd. Tijdens de kerkdiensten is er een crèche voor kleine kinderen. Er zijn speciale diensten bijvoorbeeld rond Pasen en met zekere regelmaat worden themadiensten georganiseerd. Er is een gelegenheidskoor dat met enige regelmaat tijdens de diensten zingt. Voor andere activiteiten, zie de fotogalerie voor een impressie.
Copyright © 2010-2022 Gereformeerde kerk vrijgemaakt Duiven-Velp   |   Privacy en cookies   |   ANBI