Actueel

Elke eerste zondag van de maand: Themadiensten over levensvragen in de Ontmoetingskerk in Zevenaar

Hoe ga ik om met verlies? Waarvoor leef ik? Op welke manier krijg ik meer zelfvertrouwen? Over dit soort levensvragen zal het de komende maanden gaan tijdens themadiensten in de Ontmoetingskerk in Zevenaar, georganiseerd door de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt.

Waarvoor leef ik? Vrijwel ieder mens denkt daar weleens over na. Gaat het om een fijn leven met veel spullen en vakanties? Om familie? Om geld? Gaat het om nieuwe ervaringen? Pastor Rob Nijhoff gaat op levensvragen in door uit te zoeken hoe Jezus hiermee omgaat. Iedereen die deze levensvragen herkent, is van harte welkom.

In 2019 volgen op elke eerste zondagmiddag van de maand nog zeven themadiensten over levensvragen.

Elke bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. De dienst van 7 april wordt gehouden in de Witte kapel in Duiven, de overige diensten in de Ontmoetingskerk aan de Dokter Honigstraat in Zevenaar. De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt van Duiven-Velp komt gewoonlijk bijeen in de Witte kapel in Duiven. Omdat het een streekgemeente is, organiseert ze ook bijeenkomsten in andere plaatsen in de regio.

Iedereen is van harte welkom in zowel de themadiensten over levensvragen in Zevenaar als de overige diensten in Duiven. Je hoeft geen lid te zijn van een kerk om te komen luisteren. In de dienst wordt ook gezongen en gebeden. "Je krijgt een serieus verhaal en napraten achteraf", vertelt dominee Rob Nijhoff. Met de bijeenkomsten hoopt Nijhoff dat mensen zich laten prikkelen om stil te staan bij wat je soms echt bezig kan houden. "En dan op een hoopvolle manier. Serieus hierover nadenken, kan je helpen zelfstandiger en steviger in het leven te staan."

De Ontmoetingskerk bevindt zich in het centrum van Zevenaar. Er is parkeergelegenheid op het Masiusplein (dit is tegenover de Action). Als u de parkeerplaats verlaat naast de Coop dan komt u uit op de Dokter Honigstraat en de Ontmoetingskerk. Parkeren is gratis op zondag.

Locatie Ontmoetingskerk


Blog Rob Nijhoff

Ds. Rob Nijhoff blogt over wat hij tegenkomt en over wat hem bezighoudt. Hij is als predikant verbonden aan de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Duiven-Velp.

Blog Datum (bestandsgrootte)
2019-05-24 Protestants klooster in Oosterbeek
24-05-2019 (162 kb)
Een protestants klooster: herberg voor vermoeide zielen De Herberg in Oosterbeek, op de Pietersberg, kun je een soort protestants klooster noemen (check pdcdeherberg.nl). Laatst kwam ik er met een vriend, en voor geen van ons beiden was dat de eerste keer. Opnieuw viel me op met hoeveel gastvrijheid en rustige vriendelijkheid we ontvangen werden. Dat is ook precies hoe De Herberg wil zijn: “Ee ... Verder lezen
Zie de blog pagina voor oudere blogs.

Copyright © 2010-2019 Gereformeerde kerk vrijgemaakt Duiven-Velp   |   Privacy en cookies   |   ANBI