Actueel

Vanaf september weer elke eerste zondag van de maand kerkdienst in de Ontmoetingskerk in Zevenaar

Vanaf 1 september zal elke eerste zondag van de maand een kerkdienst gehouden worden in Zevenaar. Elke bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. De diensten worden gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Dokter Honigstraat in Zevenaar. De Gereformeerde Kerk vrijgemaakt van Duiven-Velp komt gewoonlijk bijeen in de Witte kapel in Duiven. Omdat het een streekgemeente is, organiseert ze ook bijeenkomsten in andere plaatsen in de regio.

Iedereen is van harte welkom in zowel de diensten in Zevenaar als de overige diensten in Duiven. Je hoeft geen lid te zijn van een kerk om te komen luisteren. In de dienst wordt ook gezongen en gebeden. "Je krijgt een serieus verhaal en napraten achteraf", vertelt dominee Rob Nijhoff. Met de bijeenkomsten hoopt Nijhoff dat mensen zich laten prikkelen om stil te staan bij wat je soms echt bezig kan houden. "En dan op een hoopvolle manier. Serieus hierover nadenken, kan je helpen zelfstandiger en steviger in het leven te staan."

De Ontmoetingskerk bevindt zich in het centrum van Zevenaar. Er is parkeergelegenheid op het Masiusplein (dit is tegenover de Action). Als u de parkeerplaats verlaat naast de Coop dan komt u uit op de Dokter Honigstraat en de Ontmoetingskerk. Parkeren is gratis op zondag.

Locatie Ontmoetingskerk


Blog Rob Nijhoff

Ds. Rob Nijhoff blogt over wat hij tegenkomt en over wat hem bezighoudt. Hij is als predikant verbonden aan de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Duiven-Velp.

Blog Datum (bestandsgrootte)
2019-06-15 Muziek in de kerk
21-06-2019 (163 kb)
Kleur in de kerk en niet stilzitten Wie als kind met kerkdiensten is opgegroeid - wat herinner je je? Het lange stilzitten misschien? Of het rondkijken wat er allemaal te zien is? Tegenwoordig is tijdens een dienst vaak iets te doen speciaal voor kinderen. Maar ook voor volwassenen die moeite hebben met stilzitten blijken er mogelijkheden te zijn. In Arnhem ontdekte ik een gospelkoor, Desire, dat prima in staat ... Verder lezen
Zie de blog pagina voor oudere blogs.

Copyright © 2010-2019 Gereformeerde kerk vrijgemaakt Duiven-Velp   |   Privacy en cookies   |   ANBI